Na šoli poteka tudi izobraževanje odraslih v oddelkih ob delu in kot občani.  Občani pa se lahko izobražujejo za vse poklice, ki jih izvajamo na šoli. Programi, ki jih izvajamo na SŠ Izola v okviru izobraževanja ob delu so namenjeni odraslim udeležencem in omogočajo izobraževanje ob delu.

Na lokaciji  SŠ Izola, Ul.Prekomorskih brigad 7, Izola se izvaja izobraževanje za poklice v gostinstvu in turizmu. Vodi  ga ga.Franka Vilhar, dipl.soc.  (66 21 727).

Uradne ure :sreda  od 8.15-12.45   telefon   05  66  21  727

Na šoli poteka tudi izobraževanje odraslih v oddelkih ob delu in kot občani. Izobraževanje v oddelkih ob delu poteka za poklice kuhar, natakar, in gostinsko turistični tehnik. Občani pa se lahko izobražujejo za vse poklice, ki jih izvajamo na šoli. Programi, ki jih izvajamo na SŠ Izola v okviru izobraževanja ob delu so namenjeni odraslim udeležencem in omogočajo izobraževanje ob delu. Pouk poteka praviloma do štirikrat na teden v popoldanskem času.
V sporedno tečejo predavanja iz dveh ali treh predmetov ter vaje iz praktičnega pouka. Zaključku iz posameznega predmeta sledi izpit. V dela prostih dneh in med šolskimi počitnicami ni predavanj. V ceno šolnine so vključena predavanja iz vseh vrst predmetov in vaj v rednem roku ter stroški poklicne mature in zaključnega izpita.

POKLICNI TEČAJ
Poleg drugih programov bomo v naslednjem šolskem letu začeli izvajati še nov enoletni poklicni tečaj gastronomije in turizma, ki je namenjen tistim dijakom štiriletnih šol, ki niso opravili poklicne mature. Dogaja se, da veliko gimnazijcev ne dokonča poklicne mature, imajo pa narejen četrti letnik. Po enem letu pridobijo strokovna znanja in naziv gastronomsko-turistični tehnik.

POGOJI ZA VKLJUČITEV V POKLICNI TEČAJ

Kandidati, ki so končali vsaj četrti letnik gimnazije ali katero koli srednje strokovno izobraževanje, si lahko v enem letu poklicnega tečaja pridobijo poklicne kompetence in naziv strokovne izobrazbe tehnik/tehnica gastronomije in turizma.

Dostopnost